VODITELJ FARME

Dušan Bućan: 'Živim na ranču pa će mi ovo okruženje biti milo!'

05.09.2015 u 11:55

Bionic
Reading

Glumac zagrebačkog HNK Dušan Bućan, nekadašnji sudionik showa Zvijezde pjevaju iza kojeg su brojne uloge poput one u serijalu 'Urota', vlasnik je arapskog konja Samsona uz kojeg ima još jednog, dva psa i jednu mačku, a život na vlastitom ranču dao mu je iskustvo i poticaj da se okuša kao voditelj Farme uz Miu Kovačić.

Život na Farmi, novi početak za 14 natjecatelja samo što nije započeo, a među prvima će nove farmere upoznati voditelji ove sezone Mia Kovačić i Dušan Bućan koji će ih s mentorom Jožom dočekati ove nedjelje na osamljenom seoskom imanju.
Poznati glumac i sam je veliki zaljubljenik u život na selu, brine se o životinjama, a najviše konjima, a sada će biti u ulozi voditelja Farme te će iz prve ruke imati priliku promatrati kako svoje farmerske dužnosti obavljaju natjecatelji popularnog showa. Dušan će biti i trener farmera. Naime, on će se svakoga petka pridružiti farmerima na njihovom idiličnom imanju gdje će pripremati dueliste za dvoboj.
Dušan će morati od duelista izvući ono najbolje kako bi bili spremni za predstojeći duel, a na njima je koliko će uspjeti primijeniti naučeno i iskoristiti neke od taktika koje će ih Dušan podučiti.


Uz Dušana Bučana voditeljica Farme biti će Mia Kovačić

Novo voditeljsko lice na Farmi i sam ima svoje imanje. 'Živim na jednom imanju, ranču, tako da mi je cijelo ovo okruženje nekako blisko i milo', izjavio je Dušan te dodao kako je on ipak malo moderniziraniji. Za razliku od naših farmera koji će poslove morati obavljati ručnom pilom, Dušan koristi motorku. Osim raznoraznih popravaka, gradnje i obrađivanja zemljišta, farmeri će se morati brinuti i o životinjama. „ 'Životinje vraćaju svu ljubav puno više nego što ti njima daješ', kazao je voditelj Farme, inače ponosni vlasnik dvaju konja, dvaju psa i jedne mačke.
U svakom slučaju, uloga drugog voditelja, odnosno trenera farmera, neće biti nimalo laka. Podučiti farmere izdržljivosti, snazi, mentalnoj sposobnosti, a prije svega ohrabriti ih prije dvoboja, izazov je za Dušana koji će tri mjeseca biti neizbježan dio Farme.