NOVI DETALJI

Dujmić hinio napad panike, odvjetnica čeka njegovo puštanje

09.09.2015 u 09:07

Bionic
Reading

Bivši član Novih fosila Rajko Dujmić, koji je preksinoć završio u pritvoru zbog obiteljskog nasilja, jučer je zbog problema s disanjem završio na hitnom prijemu KBC-a Rebro, ali nije hospitaliziran

Nakon što je proveo noć u pritvoru jučer u ranim jutarnjim satima Rajko Dujmić je doveden na hitni prijem KBC-a Rebro, a stigao je dobro raspoložen i u pratnji dvojice policajaca. Skladatelj se, kako doznajemo, žalio na probleme s disanjem, ali liječnici nisu smatrali da bi zbog toga trebao biti hospitaliziran pa je nakon bolničke obrade i primljene terapije ponovno odveden u pritvor.

Kako postupak i odlučivanje o zadržavanju Rajka Dujmića u pritvoru zbog navodnog nanošenja lakših ozljeda deset godina mlađoj supruzi Snježani još traju, obje strane ne smiju istupati u medijima. Iz Odvjetničkog društva Grubeša & partneri,branitelja Rajka Dujmića, pojasnili su o čemu je riječ.

'Riječ je o složenoj obiteljskoj situaciji, a postupak je u tijeku. Trenutno se čeka odluka Županijskog suda o puštanju gospodina Dujmića', rekla je za tportal odvjetnica Gordana Grubeša.