KONCERT S EDINOM KARAMAZOVIM

Drukčiji Sting u Lisinskom

12.01.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Sting, jedna od najvećih zvijezda svjetske glazbene scene, 11. veljače nastupit će s Edinom Karamazovim na neponovljivom koncertnom doživljaju u KD Vatroslav Lisinski

Slavni pjevač svoju je karijeru započeo u kultnom bendu The Police, da bi je nastavio jednako uspješno solo karijerom, već više od tri desetljeća u kontinuitetu obitavajući na tronovima glazbenih Olimpa.

Godine 2006. Sting je odlučio napraviti mali odmak od svoje dotadašnje karijere snimivši s Edinom Karamazovim album klasične glazbe 'Songs from the labyrinth', koji je dosad prodan u preko milijun primjeraka, te je najprodavaniji album te vrste u svijetu. Na albumu nas Sting i Edin, ponajbolji svirač lutnje na svijetu, zvucima tog instrumenta vraćaju u elizabetinsko vrijeme. Kako zvuči lutnja u rukama jedinstvenog Stinga i koliko je naše gore Edin dobar učitelj, možete čuti i uvjeriti se već 11. veljače, kad će zanimljivi duo zavladati Lisinskim.

Sting je dosad dva puta gostovao u Hrvatskoj, 1997. i 2000. godine, i to oba puta u rasprodanoj pulskoj Areni. Sigurni smo da će i njegov treći dolazak, ovaj put u društvu Edina Karamazova, u neponovljivom spoju karizmatičnog glazbenika i vrhunskog umjetnika, pobuditi veliki interes među našom publikom.