SAMO ZBOG ARMANIJA

Dostojanstvena Sophia Loren na milanskom tjednu mode

30.09.2015 u 22:06

Bionic
Reading

Žena kojom se Talijani najviše ponose, 81-godišnja Sophia Loren bila je gošća Armanijeve revije na milanskom tjednu mode. Giorgio Armani i glumica koja desetljećima nosi njegove kreacije prijatelji su od samog početka njezine karijere

Jedan od rijetkih žena koja je odoljela svim izazovima i klopkama koje donosi život jedne slavne glumice je 81-godišnja Sophia Loren. Uvijek dostojanstvena Talijanka jučer se pojavila na milanskom tjednu mode samo zbog svog dragog prijatelja Giorgia Armanija čiju je reviju pogledala.

Srdačna i energična Sophia zračila je kao i uvijek, a pred njezin rođendan 20. rujna Dolce&Gabbana svoj su novi ruž nazvali po njoj. Sophia je nerijetko govorila o svojim tajnama ljepote, već je u povijest otišla njezina izjava 'kako sve duguje špagetima', no u posljednjem intervjuu ponovila je zašto nikad nije pribjegla plastičnim operacijama.

'Treba znati prihvatiti zakone života inače gubite dostojanstvo. Ja sam sebe voljela kao mladu, volim se i sada. Pomlađivanjem gubite sebe i svoj identitet, a to si nikad ne bih poželjela', poručila je ženama mudra Loren. Pa sad tko voli, nek izvoli.

Sophia Loren congratulating Giorgio Armani on his show and newly released book. #Atribute

A photo posted by Armani Official (@armani) on

Happy 81st Birthday Sophia Loren ???? Sophia Loren during a fitting last year before her Birthday celebration at the Museo Soumaya in Mexico City, 2014. #SophiaLoren

A photo posted by ♡ SOFIA VILLANI SCICOLONE ♡ (@sophialorendaily) on

Sophia Loren photographed by Tazio Secchiaroli in Villa Marino, 1966. #SophiaLoren

A photo posted by ♡ SOFIA VILLANI SCICOLONE ♡ (@sophialorendaily) on