PRVO JAVNO POZIRANJE

Donna Vekić: Ljubav s Wawrinkom više nije tajna!

24.06.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Njihova ljubavna priča počela je burno, a iako su tenisači Donna Vekić i Stanislas Wawrinka ispočetka negirali kako ih veže nešto više od prijateljstva, nakon godinu dana skrivanja prvi su se puta i službeno kao par pojavili u javnosti. Na partyju, uoči ovogodišnjeg Wimbledona, stigli su zajedno i zagrljeni pozirali fotografima. Kao par!

Nekoliko dana prije nego što će proslaviti 20. rođendan, naša tenisačica Donna Vekić prvi se puta u javnosti pojavila sa svojim dečkom, najboljim švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom i to, ni manje ni više nego, na partyju organiziranom uoči ovogodišnjeg Wimbledona.

Par se i modno uskladio - Wawrinka se odlučio za crno odijelo s bijelom košuljom, dok je Donna odjenula bijelu haljinu s crnim volanima i uz nju kombinirala crne salonke. Iako su se poprilično sramežljivo zagrlili pred okupljenim novinarima i fotografima, na njihovim licima vidjela se zaljubljenost.

Annual pic of me jumping in front of #Eiffel Tower ✅?? je t'aime #Paris ❤️????????????????

Fotografiju objavljuje Donna Vekic (@donnavekic)

Donna Vekić se preko noći pretvorila iz sramežljive tinejdžerice u fatalnu zavodnicu

O vezi 31-godišnjeg tenisača i 12 godina mlađe mu kolegice počelo se pisati prije godinu dana nakon objave švicarskih medija kako je upravo ova mlada hrvatska nada razlog razvoda Stanislava Wawrinke i njegove deset godina starije supruge, švicarske voditeljice Ilham Vuilloud.
Od zaigrane tinejdžerice koju su, izvan teniskih terena, zanimali jedino dobar šoping u londonskom Bond Streetu te večere s prijateljima, ova se Osječanka odjednom u očima javnosti preobrazila u fatalnu zavodnicu. 

Happy Valentine's Day ??❤️????????

Fotografiju objavljuje Donna Vekic (@donnavekic)

Ljubav Donne Vekić i Stanislasa Wawrinke započela je prije godinu dana

413429,408454,379555,389447