SPORT PRIJE SVEGA

Donna Vekić jača od skandala, naporno trenira i uživa

16.08.2015 u 12:34

Bionic
Reading

Mlada hrvatska tenisačica, koja se proteklog tjedna našla u žarištu skandala kad je Nick Kyrgios tijekom teniskog meča Stanu Wawrinki usput dobacio krajnje neprimjerenu opasku vezanu uz njegovu djevojku, odlučila je sve negativne komentare i medijske napise staviti iza sebe te se posvetiti napornim treninzima

Ovo ljeto 19-godišnja tenisačica Donna Vekić možda će najmanje pamtiti po sportskim pobjedama, jer ljubavna veza sa švicarskim tenisačem Stanom Wawrinkom uzela je svoj danak. Nakon niza medijskih napisa o njezinu ljubavnom životu i rastavi sadašnjeg joj partnera, Donna se prošlog tjedna suočila s možda najneugodnijom situacijom otkad je u vezi s Wawrinkom.

Kao što se već pisalo, Nick Kyrgios je tijekom teniskog meča Stanu Wawrinki usput dobacio krajnje neprimjerenu opasku vezanu uz njegovu djevojku. Poludjeli Švicarac se ozlijedio i morao predati meč, a onda je u svlačionici izbila takva svađa o kojoj se još priča u teniskim krugovima.

Sve je to sigurno utjecalo na mladu Osječanku koja je uz roditeljsku podršku odlučila ne osvrtati se i krenuti u nove pobjede. Donna se trenutno nalazi u SAD-u, točnije u Cincinnatiju gdje se napornim treninzima priprema za nove  turnire. Na društvenim mrežama, gdje je uvijek aktivna, primila je brojne poruke podrške i s osmijehom na licu pokazala da mora biti jača od svega što se dogodilo proteklog tjedna.

Practicing hard in Cincinnati!! Idemo!! Love DVTrening u punom intenzitetu i kvaliteti!!! Idemo!! Love DV

Posted by Donna Vekic on Friday, August 14, 2015

That awkward moment when the cheesecake is almost bigger than your face ??????????

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on