SLAB NA MANEKENKE

Djevojka Ivana Vukušića stvarno je zgodna

04.05.2016 u 13:03

Bionic
Reading

Nakon prekida s manekenkom Monikom Hiržin, radijski i televizijski voditelj Ivan Vukušić (36) ponovno ljubi - i to opet manekenku, no ovaj put bivšu! Zgodna 26-godišnja Slavonka Nina Savić od Vuka je mlađa osam godina, a sudeći po njihovim zaljubljenim pogledima u finalu 'The Voicea' gdje je Nina došla podržati dečka, njihova veza možda bi uskoro mogla biti okrunjena brakom, baš kao u slučaju Ivanove dobre prijateljice i kolegice Ive Šulentić

'Ajme, toliko je dobrih komada po našoj zemlji da to stvarno nije fer pitanje. Izdvojio bih malu Požežanku Ninu Savić. Da budem iskren, realno, sve moje bivše su avioni', ovako je prije dvije godine na pitanje tko mu je najzgodnija Hrvatica Ivan Vukušić odgovorio za CroModu.

Upravo je s Ninom zgodni voditelj već dulje vrijeme u vezi, no budući da ne voli govoriti o svom privatnom životu, ovaj šarmantni Zagrepčanin i miljenik ženske populacije detalje te veze odlučio je sačuvati za sebe.

?? #manekeniwanted #raybantwinz #brundohidden

Fotografiju objavljuje Ivan Vukusic (@tojevuk)


Nina je u manekenskim krugovima poznata kao bivši model Midikenna, a status vrhunskog modela stekla je mnogobrojnim svjetskim kampanjama i raskošnim editorijalima za različite časopise. Poznato je i kako se jedno vrijeme bavila tenisom, no sportsku je karijeru odlučila zamijeniti šetanjem po modnim pistama za što je imala sve predispozicije s obzirom na lijepo lice i građu.

"Kad sirene napadaju 2" ???? #sirena #plicak #duboktip #tirkiznokoubazenu

Fotografiju objavljuje Ivan Vukusic (@tojevuk)


Većinu slobodnog vremena Ivan i Nina provode zajedno, a jednom su prilikom upoznali i našeg teniskog asa Gorana Ivaniševića s kojim je Ivan surađivao. Sudeći po zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, čini se kako su zaljubljeni do ušiju.

Zgodna neka noc #croatiaopen #umag #jabiopet #skvadra

Fotografiju objavljuje Nina Savic (@_nina_savic_)

#dobrismosi @tojevuk ☺️

Fotografiju objavljuje Nina Savic (@_nina_savic_)