NEKADAŠNJA DANCE ZVIJEZDA

Djeca Senne M ne znaju da im je tata bio pjevač

Senad Galijašević

Senad Galijašević

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Devedesetih je nizao dance hitove, a danas je Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, uspješan poduzetnik i uživa u gotovo anonimnom životu posvećenom izradi filmske i televizijske opreme. Njegovom opremom snimani su brojni festivali, ali i holivudski filmovi. Dvanaest godina nakon što se povukao s glazbene scene ne pomišlja o povratku

'Ovo je sigurno najsretniji dio mog života, osjećam se korisno. Ne prodajem maglu, prodajem nešto konkretno što ljudima treba i sretan sam. Cijeli život se bavim tom magijom lijepe slike i nije bilo teško krenuti', izjavio je za 'InMagazin'. Za odustajanje od glazbene karijere, kaže, zaslužni su nemilosrdni mediji i to što se umorio od zadimljenih prostora diskoteka.

Iako u novije vrijeme tu i tamo nastupa, ne pomišlja o povratku na scenu. Kad danas vidi svoje kolege, žao mu je. 'Kad vidim svoje kolege, točno mi ih je žao jer su teška vremena za bavljenje glazbom. To je nekako jednokratno', tvrdi.

U njegovom se domu ne govori previše o glazbi. 'Djeca skoro da i ne znaju da im je tata bio pjevač. Ne govorim nikad o tome. Kad dođu u školu, kad je neka zabava, onda im drugi pričaju, ali ja ne forsiram ništa oko toga', rekao je.

Screenshot

Screenshot

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Screenshot

Screenshot

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot


Danas je Senna M uspješan poduzetniktportal

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal


Danas uživa u obiteljskom životu s desetogodišnjim Denijem i osmogodišnjom Selenom te suprugom Jelenom

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!