VOLI LI CURE, DEČKE ILI AUTE?

Dino se ne pali na žene, već na njihove aute

05.05.2009 u 14:13

Bionic
Reading

Dino se raspričao o svojoj bivšoj djevojci Vlatki Pokos, no zanimljivo je to da je umjesto njezinih vrlina isticao ljepotu auta njene prijateljice

Vlatka je bila s onom dobrom prijateljicom s X peticom', opisivao je Dino susret sa svojom bivšom voljenom i autom njene prijateljice. Dino se ponekad čini pomalo odsutan, pa je tako vjerojatno bilo i prilikom susreta s moćnim terenskim vozilom. Dina se auto toliko dojmio da očito nije ni zapamtio kako se zove prijateljica, njegova ponosna vlasnica.

Dok je Sonja komentirala: 'Joj, Bubi, da te čuje Vlatka', Mario Mlinarić doskočio je u otkrivanju identiteta dobre prijateljice, rekavši da je to Snješka, Žacova najbolja prijateljica. Sigurni smo da se iza tih nadimaka skrivaju zvučna imena nekih hrvatskih celebrityja. Sonja je cijelu situaciju komentirala riječima: 'Bubi se pali na aute od ženskih!', a zatim prepričala neku njihovu zajedničku anegdotu iz Sv. Martina: 'Mi smo se najviše smijali u Sv. Martinu kad je Bubi s nekim pederkom u kutu izmjenjivao brojeve, ej, mi smo umirali od smijeha'.