MARINA PROTIV FARMERICA

Dino je opet gazda!

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 11.05.2009 12:25
  • Objavljeno 11.05.2009 u 11:30
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Marina, kojoj je teško padalo što je djevojke baš i nisu prihvaćale, za gazdu je postavila Mistera koji se već imao prilike dokazati svojim radno-organizacijskim sposobnostima

'Sada kada završimo sastanak, generalka totalna', u svom je stilu Dino završio obiteljski sastanak, na kojem ne samo da je postao gazda, već i najbogatiji farmer. Marina mu je, osim titule, ostavila i 13 dukata, dok je Mariju dala dva, a curama nijedan. 'Marina, sram te može biti, kako nikome od nas nisi ništa ostavila?!' bio je Giannin kometar na novonastalu situaciju.

Budući da je on itekako sposoban zauzdati stanje na farmi, odmah se bacio na raspodjelu poslova. Želi da kuća bude puno čišća, za što će se brinuti Simona i Gianna, a vrtom će se baviti Ivana i Sonja. Simona je bila puna primjedbi, tako da joj nije odgovaralo što mora prva ustajati da s Giannom ispeče kruh. 'Mene netko mora probuditi, nemam ja budilicu u glavi da me probudi', rekla je Simonica, a ozbiljno se naljutila kad joj je Dino odlučio oduzeti privilegiju pranja veša za čitavu farmersku zajednicu i proslijediti tu dužnost Petri.

'Ja bahato mogu pred svima reći da ja najbolje perem veš, najbolje miriši i želim da se to nastavi! Ne želim da veš dolazi smrdljiv sa štrika! Smrdljiv je, oprosti. Ako osjetim da moj veš smrdi, opet ću ga vratiti natrag. Što se tiče veša, ja ga najbolje perem, mogu ga svi prati, ali ja imam povjerenja jedino u Ivanu', nije se dala Simona, a kada je Petra pitala buni li se tko na njezino pranje, Simke je bez pardona rekla: 'Ja se bunim, meni je smrdljiv!' Dino tako nije imao izbora nego je taj zadatak ipak prepustio Simoni.

 

 


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi