TRIJUMF NA RUJANFESTU

Deset tisuća fanova ovacijama dočekalo Ivana Zaka

14.09.2015 u 18:10

  • +15

Ivan Zak na Rujanfestu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Draušnik i Luka Stanzl

Bionic
Reading

Ivan Zak, jedan od najpopularnijih i najtraženijih domaćih izvođača oduševio je publiku na drugoj večeri Rujanfesta, najposjećenije regionalne glazbene manifestacije

 Centralni šator bio je premalen za sve ljubitelje popularnog izvođača kojeg prati glas velikog miljenika ženske publike, a i njegov subotnji nastup pokazao je kako one uistinu i jesu u prvim redovima te strastveno pjevaju njegove pjesme. Publika je zajedno u glas sa svojim pjevačem zapjevala hitove kao što su 'Pretjerujem' te 'Duguješ mi ljeto', 'Tetovaža', 'Bolja od najbolje', 'Jedan u nizu' i dr.

Posebno za ovu prigodu Ivan Zak je svoj glazbeni sastav proširio gudačima te je za vrijeme koncerta sniman spot za pjesme 'Ne pitaš za mene' i 'Ruže' koje se nalaze na posljednjem albumu 'Usne varane' koji je u nešto više od mjesec dana prodan u srebrnoj nakladi, a nekoliko tjedana se nalazio na prvom mjestu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Ivanov posljednji singl 'Pretjerujem' trenutačno osvaja vrhove top-ljestvica diljem zemlje, dok je na YouTubeu u nešto više od dva mjeseca preslušan preko tri milijuna puta.

Koncert sve popularnijeg pjevača koji je trajao oko dva sata zasigurno će ostati u pamćenju svih posjetitelja,  Ivan je obećao da će se vratiti i sljedeće godine. Publika ga je na kraju ispratila ovacijama i gromoglasnim pljeskom.