FATALNA PLAVUŠA

Depp tajno oženio 23 godine mlađu ljepoticu

05.02.2015 u 09:28

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana prije zakazane ceremonije na Bahamima, Johhny Depp vjenčao se sa svojom djevojkom Amber Heard u njihovoj kući u Los Angelesu

Slavni holivudski glumac Johhny Depp vjenčao se sa svojom djevojkom Amber Heard u Los Angelesu u njegovoj kući, javljaju svjetski mediji. Par se upoznao na snimanju filma 'Dnevnik ruma' 2010. i počeo izlaziti 2012. nakon što je Depp prekinuo 14-godišnje partnerstvo s francuskom pjevačicom Vanessom Paradis, s kojom ima dvoje djece, djevojčicu Lily-Rose i sina Jacka.

Depp je u siječnju prošle godine javno potvrdio zaruke s mlađahnom Amber, od koje je stariji čak 23 godine. Prije četiri godine Amber je sve iznenadila kada je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbijki objavila da je biseksualna: 'Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je osoba.' Čini se da 51-godišnji glumac dijeli taj otvoreni svjetonazor.

Proslavljenom zavodniku ovo će biti treći brak, dok je Amber prvi puta izrekla sudbonosno 'da'. Vizažistica Lori Anne Allison bila je njegova prva supruga, a pjevačica Vanessa Paradis druga.