23. SVIBNJA U ZAGREBAČKOJ ARENI

Depeche Mode oduševljavaju svakim koncertom

20.05.2013 u 15:56

Bionic
Reading

Započeo je tjedan u kojem će Depeche Mode zasvirati u Areni Zagreb i u gradu se osjeća koncertno uzbuđenje. U četvrtak, 23. svibnja, Depeche Mode će još jednom podići na noge sve prisutne u Areni Zagreb!

U nedjelju, 19. svibnja, održali su koncert u Beogradu. Kao i na svakom koncertu - atmosfera je bila odlična od samog početka. S obzirom na to da im je to bio prvi nastup u Beogradu, opravdali su sva očekivanja. Oko 30.00 ljudi na beogradskom Ušću ovacijama je pozdravilo svaku pjesmu!

U Zagreb dolaze četvrti put, a svaki put oduševe te publika želi – još. Za svaki zagrebački koncert se traži ulaznica više. U Arenu Zagreb dolaze 23. svibnja, a prije Zagreba stanica na turneji je Budimpešta. Na europskom dijelu turneje imat će ukupno 34 koncerta. Turneja je započela 4. svibnja u Francuskoj. Uz najveće hitove iz dugogodišnje uspješne karijere, izvode i nove pjesme kojima promoviraju svoj trinaesti studijski album – 'Delta Machine'. Dosad održane koncerte uglavnom su započinjali pozdravnom pjesmom 'Welcome to My World'. U dva sata nastupa ne izostavljaju svoje najveće hitove poput 'Angel', 'Walking in My Shoes', 'Precious', 'Enjoy the silence', 'Personal Jesus' i 'Goodbye'.

Depeche Mode- 'Precious'


U Areni Zagreb imaju posebne goste za predgrupu: Diamond Version
Diamond Version je suradnički projekt koji čine dvojac Alva Noto i Byetone te japanski umjetnik Atsuhiro Ito, poznat po korištenju Optrona - modificiranih fluorescentnih cijevi kao izvor zvuka. Zajedno stvaraju intenzivan i elegantan elektronički show.

Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, jedan od najuspješniji elektronskih bendova svih vremena, ponovo dolaze u Hrvatsku! Do koncerta je ostalo još samo nekoliko dana. Za koncert u Areni Zagreb koji će se održati 23. svibnja još ima ulaznica za tribine Ulaznice za fan pit i parter odavno su rasprodane

Ulaznice za koncert u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima te online na eventim.hr

Cijene ulaznica su sljedeće

LOŽA: 800 kuna
TRIBINA DOLJE: 500 kuna
TRIBINA GORE: 400 kuna