NAKON DVADESET GODINA

Danijela i Tonči Huljić ponovno zajedno na sceni

08.02.2016 u 16:31

Bionic
Reading

U mjesecu ljubavi glazbenica Danijela Martinović nam poklanja svoju najveću ljubav – pjesme. Na koncertu 'Jednu za ljubav' u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju 28. veljače ugostit će dugogodišnjeg suradnika i prijatelja, glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića

Suradnja ovo dvoje vrhunskih glazbenika započela je prije više od dvadeset godina u grupi Magazin. Hitove iz tog vremena, uz one novije, a po izboru fanova, Danijela će pjevati na nadolazećem koncertu.

Ideja za ovu suradnju dogodila se sasvim spontano, na prošlogodišnjoj proslavi Danijelinog rođendana, kada su Tonči i Danijela na oduševljenje svih prisutnih zajedno otpjevali najveće hitove grupe Magazin, a koji su do danas prerasli u evergrine. Prekrasan rođendanski duet odlučili su ponoviti i na sceni, upravo na Danijelinom koncertu u Lisinskom.

Danijelin prošireni bend, koji čini deset vrhunskih glazbenika, uvježbava skladbe koje će obilježiti mjesec ljubavi. Visoka produkcija koncerta uz bogate pop i latino ritmove samo su neke od karakteristika kojima će Danijela napraviti presjek svoje bogate glazbene karijere.

Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100, 120 i VIP 150 kuna.