MEĐUNARODNI USPJEH

D'Knock surađuje s Peterom Grantom i Simple Minds

11.11.2011 u 16:36

Bionic
Reading

Darko Juranović D'Knock i slavni producent Andy Wright udružili su snage s DJ-em Fresh Jayem (PlayOne) na mnogim zanimljivim projektima. O čemu se radi, saznajte u tekstu koji slijedi

Simple Minds, Simply Red, Tom Jones, Sinead O'Connor, Eurhythmics, Luciano Pavarotti, Natalie Imbruglia, Bon Jovi i Toše Proeski su samo neka od svjetskih glazbenih imena iza čijih hitova stoji ime Andyja Wrighta. Upravo se taj veliki glazbeni producent, dobitnik Grammyja, ovih dana našao s velikim imenima hrvatske glazbene produkcije - Darkom Juranovićem D'Knockom i DJ-em Fresh Jayem (PlayOne).

D'Knock i Andy Wright

Njih trojica su ujedinili snage na dva velika projekta - hit singlu 'Take It To The Roof' britanske zvijezde Petera Granta, kojeg mnogi nazivaju i novim Robbiejem Williamsom te na remiksu singla s predstojećeg albuma legendarne grupe Simple Minds. Cijeli projekt se vodi pod okriljem odnosno izvršnom produkcijom agencije Oziris, a dvojcu PlayOne se u samoj izradi klupske verzije singla 'Take It To The Roof' pridružio i Zvonimir Dusper Dus

D'Knocka mnogi pamte kao jednog od osnivača ET-a, grupe koja je 90-ih najjače obilježila hrvatsku glazbenu dance scenu, a između ostalog producirao je albume Tonyja Cetinskog, Nine Badrić, grupe Divas, makedonske zvijezde Kaliopi te radio singlove za Bolesnu braću i Cubismo. Zajedno s DJ Fresh Jayem vlasnik je labela Urbani zvuk (www.urbanizvuk.hr) i internet televizije LiveInTheMixTV (www.liveinthemix.tv).

Andy i Darko kažu da će se očekuje kako će taj novi singl Petera Granta, koji će biti objavljen u ožujku 2012. godine (Sony Music), biti veliki hit.

Od dvojca D'Knock i DJ Fresh Jay, nakon suradnje s Barbarom Tucker i Freemasonsima očekuje se još puno sjajnih glazbenih postignuća.

Dakako, agencija Oziris sa svojom internacionalnom reputacijom vjeruje u D'Knocka, Fresha i njihov tim (Dus, Slow Mo'T) pa punom parom radi na razvoju njihove međunarodne karijere te ih zastupa. Za svoje nove partnere Andy ima same riječi hvale nazivajući ih vrhunskim profesionalcima i sjajnim glazbenicima s kojima će surađivati na dosta projekata.