NINA BADRIĆ SLAVI

'Četrdesete su mi čisti rock'n'roll!'

04.07.2016 u 15:26

Bionic
Reading

Nakon što joj je nova pjesma 'Dani i godine' u samo dva tjedna dospjela na prvo mjesto nacionalne top liste pjevačica Nina Badrić ima novi razlog za slavlje. Naime, upravo danas slavi svoj 44. rođendan, a veliki tulum traje već pet dana. O dojmovima je progovorila za tportal

'Rođendani su lijepa prilika da se rezimira cijela godina koja je iza mene. Moja jedina želja je da svaki rođendan bude isti kao i prethodni i da mi nijedna nova godina ništa više ne uzima. Pri tomu mi je najvažnije, kao i svakog rođendana, da ujutro mogu zagrliti svoju majku i neka tako bude što dulje. Četrdesete su čisti rock'n'roll! Mislim da mi društveni život nikada nije bio bogatiji nego ovih zadnjih nekoliko godina. Čisti hali-gali! (smijeh!) Puno radim, ali sada sam naučila ukrasti vrijeme i za sebe. Sada znam i uživati u svemu i presretna sam. Imam bogat i ispunjen život te sam okružena ljudima koje volim i koji me vole i poštuju. Kod mene zaista ne prođe nijedan dan a da se ne nasmijem od srca. Ovo su sjajni dani i godine za mene', rekla nam je Nina Badrić te otkrila i ponešto o slavlju koje traje danima.

Kako sa stilom proslaviti rođendan, ona to najbolje zna. Naime, njezino slavlje povodom 44. rođendana, koji je službeno danas, traje već pet dana. Vrhunac je bio u subotu, kada se Nina, u društvu kolegica i pjevačica, sestara Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, te njihovih supruga uputila na koncert 2Cellosa, održan na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava. Unatoč ogromnoj gužvi, društvo se odlično zabavilo, a nakon završetka koncerta krenuli su prema klubu Peper u zagrebačkoj Ilici.

Društvo se povećalo jer su se ondje zatekli i glumci Nataša Janjić, Jelena Perčin, Tarik Filipović i Goran Bogdan, a nekako se pogodilo da je upravu tu večer glazbu za sve u Peperu puštao srpski glumac Sergej Trifunović. Dobra zabava potrajala je do sitnih sati, a vjerujemo da je Trifunović slavljenici ispunio i koju glazbenu želju.


Sergej Trifunović puštao je glazbu u klubu Peper, a Nina je slavila rođendan

Na svojem profilu na Instagramu Nina je objavila i fotografiju uoči subotnjeg izlaska, a na kojoj je vidljivo da više nije u potpunosti plavuša. Nova promjena boje kose oduševila je i njezine obožavatelje. 'Promjena je bila hrabra – iz brinete u platinastu plavušu – no ja sam to htjela. Ipak, moram priznati da je većina mojih prijatelja i publike vezana za Ninu brinetu te me gotovo svakodnevno netko nazove i pita hoću li još dugo biti plavuša i kada ću se konačno vratiti u svoju boju', rekla je u nedavnom intervjuu za tportal pjevačica, u vrijeme dok je još uvijek bila plavuša.

#mynightwithmygirls #dayoff #party #zagreb ????????✌??️?? @belamakeuplada @laritastudio @arte_e_modabg ❤️

Fotografiju objavljuje Nina Badric Official (@badrich)

Nova boja kose za 44. rođendan

Najljepši poklon za ovogodišnji rođendan zasigurno joj je odličan uspjeh pjesme 'Dani i godine', jer ne silazi s vrha nacionalne top liste, ali i skorašnji veliki koncert u pulskoj Areni 8. kolovoza. 'Arena je san svakog glazbenika koji se dostojanstveno bavi glazbom i koji poštuje glazbu kao dar. To je prostor u kojem je fascinantno pjevati. Taj otvoreni prostor i sam vizual Arene nešto je što izaziva veliko strahopoštovanje kod nas glazbenika. Jedva čekam stati na pozornicu i dati publici sve od sebe', priznala je Nina za tportal te dodala kako je tek sada dovoljno zrela da nastupi u pulskoj Areni. 'Da nastupi u Areni, čovjek mora imati tu jednu patinu, dosta utakmica u nogama kako bi mogao mirno stati pred publiku i uživati. Htjela sam 'priuštiti' sebi pulsku Arenu kada budem spremna uživati u njoj, a ne da mi sve prođe u strahu i tremi. Sada sam na početku svoje najbolje snage.'