PUKLO KUMSTVO

Cetinski: Na svadbi sigurno nisam nikome falio, sretno mladencima!

Severina i Tony Cetinski

Severina i Tony Cetinski

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/Pixsell

Dojmovi s grandiozne srpske svadbe Severine i Igora Kojića ne jenjavaju. Gostiju je bilo mnogo, uspomena će biti još više, neki članovi mladenkine obitelji imali su svoje razloge nedolaska, no i među Severininim prijateljima jedna je osoba nedostajala. Mnogi se pitaju zašto se na vjenčanju svoje kume nije pojavio Tony Cetinski, najveća hrvatska pop zvijezda te pjevač impresivne vokalne interpretacije i karijere. Ekskluzivno za tportal Cetinski je otkrio svoje razloge

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, jedini koji je dva dana zaredom napunio zagrebačku Arenu, Tony Cetinski već 25 godina vlada glazbenom scenom. Trenutno je u studiju te snima novi album koji publika čeka s nestrpljenjem, a tu su i mnogi koncertni nastupi. Zbog jednog od njih, otkriva, izostao je sa Severininog srpskog vjenčanja, što je začudilo mnoge prijatelje i kolege koji dobro znaju da mu je splitska pjevačica vjenčana kuma.

'Bilo je tamo svakakvog svijeta, tako da sigurno nisam falio. Sretno mladencima!', rekao nam je Tony. Na pitanje koliko je njegovom nedolasku na vjenčanje kumovala svađa sa Severinom, o kojoj se danima govori po gradskim kuloarima, izjavio je da nema komentara. Iz izvora bliskih Cetinskom doznajemo da joj pjevač zamjera isto što i sestra Zdenka – grandiozan cirkus u Beogradu koji je za neke prevršio svaku mjeru.

Pixsell

Pixsell

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Goran Ferbezar

Goran Ferbezar

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Ferbezar


Severina i Tomica Petrović dolaze na proslavu Tonyjevog vjenčanja u restoranu Plaza u siječnju 2014.


Tony je, umjesto u Beograd, u kojem se Severina udala prošlog vikenda, otputovao u Zürich na koncert koji je tjednima unaprijed bio dogovoren. Pjevaču je to bilo dobro zagrijavanje za predstojeće nastupe u zagrebačkoj i beogradskoj Areni te za ostale glavne gradove u regiji. Među ostalim će nastupiti na dočeku Nove godine u budvanskom hotelu Splendid, a u Budvi je nastupio i 1. siječnja prošle godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!