LUDA NOĆ

Cetinski i Dečak oduševili naše zgodne voditeljice

19.02.2015 u 12:23

  • +7

Antena Plugged

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro

Bionic
Reading

Uz Tonyja Cetinskog, Ivana Dečaka i njegov bend Vatra sinoć su u Green Gold klubu uživali brojni Zagrepčani, ali i zgodne voditeljice Antene Zagreb

Zlata Muck Sušec, Barbara Kolar, Lorena Nosić i Tamara Loos sa svojim kolegama s Antene Zagreb plesale su do kasnih noćnih sati uz hitove Tonyja Cetinskog i grupe Vatra. Naime ova popularna radiopostaja već četvrtu godinu zaredom časti Zagrepčane besplatnim koncertom Antenaplugged, a sinoć su ga uveličala dva vrhunska izvođača i zabavljača, dva 'glasa', dva 'mentora' na jednom mjestu. Nakon uvodnog govora Barbare Kolar, Ivan Dečak i njegova Vatra otvorili su koncert, odsviravši svoje najveće hitove, među kojima se našao i popularni 'Tango'.

Vrhunac večeri bio je kad se Tonyju na pozornici pridružio Ivan Dečak te su zajedno otpjevali nekoliko pjesama. Potom ju je preuzeo Tony te je na sveopće oduševljenje okupljenih doveo atmosferu do usijanja. Publika ga je jednoglasno pozvala na bis te nastavila uglas pjevati njegove hitove kao što su 'Krik', 'Žena nad ženama' i mnoge druge.