Fox kanal

Budite dio serije 'Živi mrtvaci' u City Centru one Zagreb East

18.10.2016 u 12:13

Bionic
Reading

Najpoznatija televizijska serija vraća se na male ekrane 24. listopada na kanal FOX

Povodom velike globalne premijere sedme sezone megapopularne serije 'Živi mrtvaci', svi posjetitelji shopping centra City Center one Zagreb East imat će priliku doživjeti legendarnu scenu iz serije, ali i osvojiti nagradu! Ljubitelji serije moći će biti dio grupe preživjelih predvođene Rickom Grimesom i rekreirati svjetski poznatu scenu iz finalne epizode 6. sezone serije, koja je šokirala gledatelje diljem svijeta, ostavivši ih u nedoumici - tko će od hrabre jedanaestorice biti pogubljen?

Od 21. do 24. listopada svi posjetitelji centra, koji će od 9 do 21 sat posjetiti FOX-ov korner na 1. katu shopping centra City Center one Zagreb East, moći će se ekskluzivno fotografirati sa svojim prijateljima ili članovima obitelji. Fotografije je potrebno podijeliti na društvenim mrežama uz obavezne hashtagove #ZabavaTekPocinje #ZiviMrtvaci i čime možete osvojiti originalnu The Walking Dead majicu.
Provedite vikend pun zabave u shoppingu na najboljem mjestu u gradu i ne zaboravite pogledati premijernu epizodu nove sezone serije 'Živi mrtvaci' koja će biti prikazana 24. listopada u 22 sata na kanalu FOX.