15-GODIŠNJA KRASOTICA

Brijunske uspomene lijepe i mlade Titove unuke

05.11.2015 u 15:57

Bionic
Reading

Kazališna redateljica Saša Broz svoje uspomene iz djetinjstva i mladosti nerijetko podijeli s prijateljima na Facebooku, a posljednje fotografije nastale su prije više od trideset godina na Brijunima gdje je u velikom društvu provodila svoje ljetne praznike

Ljudi iz prošlosti na koje smo s godinama zaboravili pronađu nas i podsjete na neke događaje kad se najmanje nadamo. Upravo to se dogodilo kazališnoj redateljici Saši Broz (47) koja svoje prijatelje na Facebooku često oduševi nekom starom fotografijom izu djetinjstva i mlađih dana kad je još bila uvjerena da će balet biti njezina sudbina i životna profesija. Nađu se tu i fotografije njezinog djeda Josipa Broza Tita o kojem već dulje vrijeme namjerava snimiti dokumentarni film i mnogo zanimljivih komentara odrješite Saše.

Posljednje fotografije nastale su prije više 30 godina na Brijunima, a kako su došle do Saše, objasnila je sama redateljica: 'Ove fotografije dobila sam od nekoga tko me nakon puno desetljeća pronašao virtualno.

Mini me - na fotografiji u boji - vjerujem da će me netko prepoznati', napisala je našalivši se kako tada 'dečke oko sebe nije šljivila pet posto'.


Saša Broz kao tinejdžerka na Brijunima 1983.  (treća slijeva)





Facebook