TIJEKOM LIPOSUKCIJE

Brazilska glumica umrla na operacijskom stolu

02.11.2012 u 14:42

Bionic
Reading

Brazilski model, glumica i sudionica brojnih TV showova, Pamela Nascimento umrla je na operacijskom stolu za vrijeme liposukcije trbuha u jednoj od najboljih klinika za estetsku kirurgiju u Sao Paulu, pišu britanski mediji

Uzrok smrti uslijedio je nakon hipovolemijskog šoka, srce joj zbog velikog krvarenja više nije moglo pumpati krv. To je bio treći put da se Pamela podvrgnula liposukciji trbuha.

Iako je umrla još 19. listopada, vijest o smrti u javnost je procurila tek ovoga tjedna. Policiju je nakon pokopa o smrti obavijestila njezina teta Enedida Nascimento, koja ju je odgajala jer joj je majka umrla kada je imala šest godina.

Policija planira ekshumirati njezino tijelo, dok bi kirurg koji ju je operirao mogao biti optužen za ubojstvo te prijevaru jer policija nije bila obaviještena o njezinoj smrti.

Pamela se prije tri godine preselila u Sao Paulo. Pojavljivala se na brazilskoj televiziji i studirala je biomedicinu. No liposukcija nije bila jedini zahvat kojem se podvrgnula. Njezina teta otkrila je da je bila i na drugim plastičnim operacijama, operirala je grudi i nos.

165537 ,173966,125520 ,114120

'Bila je opsjednuta svojim izgledom. Uvijek mi je govorila da misli da je debela. No nije mi rekla za svoju posljednju liposukciju. Da mi je rekla, ne bih joj to dopustila', rekla je njezina teta.

Glasnogovornik klinike tvrdi da su otvorili istragu o tragediji. 'Bolnica je poduzela sva potrebna sredstva kako bi pomogla pacijentici Nascimento. Međutim, u velikoj tuzi žalimo zbog tog što se dogodilo', izjavio je.