MANJE JE VIŠE

Branka Krstulović pokazala odvažnost u kratkim hlačicama

18.11.2015 u 16:27

  • +3

Poznati na premijeri filma posljednjeg nastavka Igre gladi

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/PIXSELL

Bionic
Reading

I dok neki mogu bespogovorno pratiti modne trendove, nekako im ne polazi za rukom uvijek izgledati besprijekorno. No to nije slučaj sa zgodnom Metkovkom Brankom Krstulović koja je poglede plijenila seksi stylingom na projekciji filma 'Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio'. Sudeći po sve smjelijim modnim kombinacijama, bivša manekenka, a danas uspješna mama trojice sinova očito modno postaje sve odvažnija

Bivša Miss Hrvatske na premijeri filma pojavila se u trendi mladenačkom izdanju kojim je istaknula vitku liniju i pritom dokazala da za dobar styling nisu potrebne skupe krpice već odjeća koja će biti prilagođena tijelu i stilu. Branka je na crnu svilenu košulju odjenula sive kratke hlačice i obula cipele od pliša s visokom potpeticom u kojima su joj noge došle do punog sjaja.

Na zagrebačkoj premijeri epskog završetka trilogije 'Igre gladi' pojavili su se i drugi poznati, među kojima su bili Daniela Trbović, Davor Meštrović, Tomo In Der Muhlen, Tina Katanić, Kristina Krepela, Andrea Andrassy i drugi.


Davor Meštrović na premijeri je bio sa 17–godišnjom kćerkom Martom i 14-godišnjim sinom Nikolom


Tina Katanić sve se češće pojavljuje na javnim događanjima