USLIJED BORBE ZA ŽIVOT

Bogdan Diklić pušten iz bolnice

29.06.2009 u 15:14

Bionic
Reading

Nakon mjesec dana provedenih u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici poznati glumac pušten je na kućnu njegu, ali i dalje će biti pod nadzorom liječnika

Kako doznajemo od Gorana Trajkovskog iz odnosa s javnošću spomenutog instituta, Diklić je liječen od triju bolesti zbog kojih mu je život bio u opasnosti, nakon što je 31. svibnja u večernjim satima hitno dopremljen u bolnicu. 'Borba za njegov život trajala je prvih nekoliko dana, tijekom kojih se glumac suočio sa srčanim i plućnim infarktom te odstranjivanjem slezene i žučne vrećice. Stanje mu se potom malo pomalo poboljšavalo, sve do potpunog oporavka', kazao je Trajkovski.

'Izuzetno sam zadovoljan uvjetima boravka, profesionalnošću liječnika i svih zaposlenih u ovoj vrhunskoj medicinskoj ustanovi. Hvala im na nadljudskim naporima i znanju, velikoj brizi, humanosti i ljubaznosti koju su mi sve ovo vrijeme bezgranično pružali', rekao je Diklić u zahvali liječničkom konziliju i svim djelatnicima koji su skrbili o njemu proteklih tjedana.