NATAŠA DANGUBIĆ

Bivšima se nisam osvećivala, a u ljubavi sam danas sretna!

26.10.2015 u 12:05

  • +38

Poznati na premijeri predstave Miris lovine

Izvor: Pixsell / Autor: Matej Grgić/tportal, Pixsell

Bionic
Reading

Scenom Vidra u odličnoj ženskoj crnoj komediji 'Miris lovine' američke autorice Michelle Lowe u režiji Franke Perković sinoć je gospodarila Nataša Dangubić. Samouvjerena, zanosna, energična Nataša Dangubić na kazališne daske vratila se u velikom stilu, a koliko joj poslovni uspjeh prati onaj u privatnom životu, otkrila nam je u razgovoru

Malo kad se tri glumice tako dobro slažu i nadopunjuju na pozornici kao što su to sinoć u odličnoj novoj predstavi kazališta Moruzgva 'Miris lovine' pokazale Barbara Nola, Lada Bonacci i Nataša Dangubić. U priči o ženskoj osveti svojim netrpeljivim muževima energijom i odličnim nastupom dominirala je upravo Nataša. Uloga joj je sjela kao salivena, da se i sama našalila kako odsad glumi samo heroine koje soliraju.

'Od samog početka bila mi je jasna ta žena, odmah sam je zavoljela. Ona je oštra, brza, ne pretvara se, i unatoč svojoj pomalo surovoj fasadi, vrlo je suosjećajna, dobra i poštena', kaže 40-godišnja glumica. Na pozornici svog supruga ostavlja da se do smrti smrzne u hladnjači, no toliko osvetoljubiva, kaže, nikad ne bi bila prema bivšim partnerima.

'Nisam sklona osveti, no to bi možda trebalo pitati moje bivše, tko zna bi li imali isto mišljenje kao i ja', kaže Nataša. Prema svojim prijateljicama nije tako brutalno iskrena kao sinoć na sceni, ali ako to one mogu podnijeti, onda ono što misli neće zadržati samo za sebe.

'Nisam uvijek iskrena u životu, ponajmanje prema onima koje poznajem površno i koje moja istina ne zanima. Iskrena sam prema onima koje volim', poručuje.

Trenutačno je u jednoj lijepoj životnoj fazi, sve što je priželjkivala sjelo je na svoje mjesto.
'Sretna sam i ispunjena u poslu i ljubavi', zaključuje. Prije četiri godine razvela se od kazališnog i filmskog redatelja Bobe Jelčića s kojim ima osmogodišnju kćer Lolu Klaru, no čini se kako je nova osoba u njezinu životu pridonijela i malom glumačkom preporodu.


Glavne junakinje 'Mirisa lovine' Barbara Nola, Nataša Dangubić i Lada Bonacci u društvu redateljice Franke Perković i vlasnice kazališta Moruzgva glumce Ecije Ojdanić


Nataša Dangubić i kći Lola Klara

Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
Prije četiri godine razvela se od kazališnog i filmskog redatelja Bobe Jelčića