RUPERT OPET U AKCIJI

Bivši Kristenin ljubavnik ne odustaje od nje

01.03.2013 u 11:29

Bionic
Reading

Kristen Stewart ponovno je na meti svog bivšeg ljubavnika Ruperta Sandersa s kojim je imala kratku aferu i zbog kojeg ju je napustio njezin dugogodišnji dečko Robert Pattinson

Showbizspy prenosi da redatelj Rupert Sanders, koji se nedavno razveo od supruge Liberty Ross s kojom ima dvoje djece, SMS porukama i mailovima bombardira mladu glumicu koja time nije nimalo oduševljena.

'Rupert se bori za Kristeninu naklonost i htio bi da se zbliže, no ona ne želi čuti za njega. Javljao joj se i čim se razveo od supruge, ali bez uspjeha', rekao je jedan izvor.

Kristen, kažu njezini prijatelji, jako žali što se upustila u tu aferu s tada oženjenim redateljem.

'Ona bi htjela biti ponovno s Robertom. Nikada si neće oprostiti tu aferu. Voljela bi se vratiti u prošlost i ispraviti to', rekao je isti izvor.

Zvijezda sage 'Sumrak' željela je otputovati u Australiju i iznenaditi svog bivšeg dečka, no prijatelji su joj savjetovali da to nije dobra ideja.

Robert ondje snima novi film The Rover od kojeg puno očekuje. Čak su se pojavila govorkanja da je pomalo ljubomoran jer je Kristen općenito ostvarila puno više kvalitetnih filmskih angažmana.