DAN ZAPOČINJE TERAPIJOM

Bitka s bolešću Jelene Rozge

13.04.2015 u 19:45

Bionic
Reading

Bivša pjevačica Magazina koja vodi uspješnu solističku karijeru, devet godina od javnosti je skrivala da boluje, no sada je o svemu odlučila progovoriti

Splitska pjevačica Jelena Rozga (37) već devet godina bori se s hipertireozom, autoimunim poremećajem koji se manifestira povećanom aktivnošću štitnjače.

Za srpski magazin Hello Jelena je prvi put otvoreno progovorila o svojim zdravstvenim problemima koje je sve dosad uspješno skrivala od javnosti, a za koje su znali samo njezini najbliži prijatelji i obitelj.
'Krajem 2006. godine osjetila sam promjene na svom tijelu. Pretjerano sam se umarala, gubila kilograme i imala velikih problema s kožom. Bilo je to u vrijeme kada se moj život mijenjao, kada sam otišla iz Magazina i započela solo karijeru. Iako svi mi često znamo kazati da je to normalno, stres napravi takve stvari. Zato sam odlučila potražiti liječničku pomoć i, nažalost, dijagnosticirana mi je hipertireoza', rekla je pjevačica koja danas svako jutro obvezno započinje hormonskom terapijom.