'NE' NAKON 30 GODINA

Bill Nighy žali što je pušio

31.03.2009 u 08:42

Bionic
Reading

Bill Nighy možda je bio sjajan kao zloglasni gusar Davey Jones iz drugog i trećeg nastavka 'Pirata s Kariba', ali je, čini se, daleko bolji kao novopečeni nepušač. Nakon trideset godina ovisnosti o nikotinu, Nighy kaže da se nikada nije osjećao ljepše

Nakon trideset godina ovisnosti o cigaretama glumac Bill Nighy je konačno rekao 'ne' navici koju opisuje kao jednu od svojih najvećih životnih grešaka. 'Kada bih sada davao savjet nekom tko tek kreće vlastitim putem, rekao bih mu – štogod da radiš, nemoj pušiti', upozorava zvijezda filma 'Boat that rocked'.

Nighy se, dodaje, nikada nije osjećao bolje, a u prvo vrijeme nikotinske apstinencije postao je ovisan o slatkišima. Nebrojene čokoladice Lion i Mars pale su kao žrtve hvalevrijednog odvikavanja. Sada je iz prehrane napokon izbacio i prerađeni šećer te je počeo jesti voće. 'Prošlo je 72 dana otkako sam se riješio cigarete, jedem voće i po prvi puta osjećam zdravu glad. Izbacio sam snack. Zvučim prekrasno', informira nas glumac o svojim otkrivenim akustičkim talentima.