ZAPRAVO LJUBAV

Bill Nighy otopio 'ledenu kraljicu' Annu Wintour

02.06.2015 u 14:28

Bionic
Reading

Šefica iz pakla američkog Voguea i šarmantni britanski glumac već godinama su dobri prijatelji, no posljednjih mjeseci postali su nerazdvojni. Zbog Anne je Bill počeo pohoditi modne revije, a bio je i njezin počasni gost prošlog mjeseca na modnom događaju godine Met Gala u New Yorku

I ledene kraljice imaju svoju slabu točku, a u slučaju 65-godišnje Anne Wintour (65) njezina bi bila britanska glumačka zvijezda Bill Nighy, gledateljima najpoznatiji po ulozi u hit-komediji 'Zapravo ljubav'. Anna i Bill poznaju se dugi niz godina i vrlo su bliski prijatelji, no njihova učestala druženja proteklih mjeseci potaknula su šuškanja o tajnoj vezi. Poput pravog gospodina, Bill Nighy na novinarske upite o prirodi veze s Wintour odgovorio je kako 'na tu temu nema što reći'.

Moda ga nije zanimala dugi niz godina, a onda je nedavno postao učestali Annin pratitelj na modnim revijama, a prošlog mjeseca zajedno su odsjeli u njujorškom hotelu Mark tijekom priprema za modni bal Metropolitan Gala na kojem je bio njen počasni gost kao organizatorice i domaćice bala.

Nighy je svoj 27-godišnji brak s glumicom Dianom Quick, s kojom ima kćer Mary, okončao 2008., a Anna se od Davida Shaffera, s kojim ima sina i kćer, razvela prije 16 godina. Od tada se kao njezin partner spominje teksaški tajkun Shelby Bryan.

Inače Anna Vintour rođena je Britanka odrasla u Londonu, a njezin otac Charles Wintour bio je godinama vrlo uspješan glavni urednik londonskog Evening Standarda. Nikad nije krila da je tajne svog zanata naučila upravo od njega. U New York je došla 1975. na poziciju jedne od urednica časopisa Harper's Baazar. O sebi ne govori rado, ali kad su je pitali o moći u modnom svijetu, objasnila je kako 'se uopće ne smatra moćnom ženom, no privlače je moćni ljudi koji se znaju izboriti za svoj stav'.


Jedan od rijetkih osmijeha u javnosti Anne Wintour bio je namijenjen upravo slavnom britanskom glumcu Billu Nighyju

370931,350282,318027,287199