DAREŽLJIVI BOSS

Besplatno preuzmite Springsteenovu posvetu Princeu

25.04.2016 u 18:30

Bionic
Reading

Nakon što je subotnji nastup u Brooklynu posvetio preminulom Princeu, Bruce Springsteen svoju koncertnu obradu hita 'Purple Rain' sada je ponudio za besplatno preuzimanje

Naravno, riječ je o jednoj od najpoznatijih Princeovih pjesama koja je, nakon što je objavljena, provela dva tjedna na drugom mjestu američke glazbene ljestvice. Danas se pjesma 'Purple Rain' nalazi na prvom mjestu iTunesa nakon što je svijet pogodila vijesti o pjevačevoj smrti.

The Boss je jedan od brojnih glazbenika koji su posljednjih dana glazbeno odali počast Princeu. R&B zvijezda Usher to je učinila na glazbenom festivalu Coachella, američka country zvijezda Chris Stapleton na koncertu je obradila Princeov hit 'Nothing Compares 2 U', a kazališna postava mjuzikla 'The Color Purple' i 'Hamilton' izrazila je svoje divljenje glazbenoj legendi na daskama Broadwaya.

 
'Nije bilo bolje osobe od njega', Springsteen je kratko prokomentirao na koncertu nakon kojeg je uslijedila njegova obrada Princeova hita 'Purple Rain'. Na Bossovim službenim stranicama sada je omogućeno besplatno preuzimanje obrade.




425752,425719,425676,425661