NEŽNI DALIBOR

Beogradski indie četverac u Tvornici kulture

27.11.2013 u 11:50

Bionic
Reading

Sjajan beogradsko – vranjski indie rock bend Nežni Dalibor najavljuje novi susret sa zagrebačkom publikom 29. studenog u Tvornici

'Povod koncerta je veoma svečan - promocija novog, trećeg po redu albuma objavljenog 18. studenog', izjavili su članovi Nežnog Dalibora koji već iza sebe imaju nastupe u klubu u Šubićevoj.

Album 'Nežni Dalibor' sadrži 8 pjesama i dostupan je za download s cijenom po izboru, počevši od 0 kuna. Razlog za ovakav način objavljivanja bendu je vrlo jednostavan - stvarnost. Vinilno izdanje će objaviti naknadno, kada se za to steknu uvjeti, a grupa je smatrala da bi to u ovom trenutku previše prolongiralo izlazak albuma.

Kao i za prethodna dva izdanja, cjelokupni materijal je snimljen u studiju Digimedia u Beogradu s producentom i snimateljem Borisom Mladenovićem (Jarboli), a cijeli proces je trajao od svibnja do kolovoza ove godine. Izlazak albuma je pratio i video za prvi singl, pjesmu 'Deca', koji su zajedno pripremali fotograf odnosno snimatelj Nemanja Đorđević i Davor Sopić koji je bio zadužen za režiju i montažu. 'Velika nam je čast da zagrebačkoj publici među prvima predstavimo novi materijal, a naravno i da se malo podsjetimo starog', iskreno je najavio ovaj odličan četverac.

Nežni Dalibor - 'Deca'

ULAZNICE

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, odnosno 40 kuna na dan koncerta

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Prodajna mjesta sustava Entrio.