NA MODNOJ PISTI

Belma Džomba o kćerinom gardu i manekenskoj ulozi

22.11.2016 u 09:29

Bionic
Reading

Iako se već godinama, otkako je rekla zbogom televizijskoj karijeri i posvetila se onoj u odvjetništvu, ne pojavljuje u javnosti, Belma Džomba rado se odazove akcijama humanitarnog karaktera. A tako je bilo i proteklog vikenda kad je s četverogodišnjom kćeri Unom nastupila na gala modnoj reviji za nacionalni projekt Palčić gore! na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Nekad je bila omiljeno lice malih ekrana, no za Belmu Džombu ta je životna faza daleka prošlost, a time i ležernost u javnom nastupu nije nešto što joj lako polazi za rukom. Iako je s kćeri bila glavna zvijezda gala revije na Sajmu vjenčanja u Opatiji, to joj je bio prvi javni nastup nakon rođenja drugog djeteta prije šest mjeseci, a time ni trema nije izostala. No takvih problema nije imala njezina četverogodišnja Una.

'Uvijek se rado odazovem humanitarnim akcijama, iako modne piste nisu moje okruženje. Ipak, Una se odlično snašla, puno bolje od mene. Nisu joj smetali reflektori, publika, pljesak, samouvjereno se prošetala kao da to radi svaki dan', rekla nam je Belma priznavši kroz smijeh kako joj kći oduvijek ima poseban gard kojim se ne da smesti.

Krajem svibnja ove godine Belma i Mirza dobili su kćer Adu koja je posebno mirna beba, obožavaju je i maze svi u obitelji. 

#AdA

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on