'PRIČAJ MI O LJUBAVI'

Belan, Fiumensi i Jordes sviraju Đavole u Vintageu

26.09.2016 u 17:42

Bionic
Reading

S pozornice Vintage Industrial Bara u četvrtak, 29. rujna dopirat će pjesme legendarne grupe Đavoli. Pričaj mi o ljubavi naziv je koncertne promocije dvostrukog izdanja Đavoli 'Live in Studio M & bonus: Kulušić Live' koju u Vintageu pripremaju Neno Belan & Fiumens

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcjenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, 'Pričaj mi o ljubavi'.

Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas legendarnom grupom Đavoli koju će nam u četvrtak, s početkom u 21 sat, odsvirati Neno Belan & Fiumens pojačani saksofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.

RTL Autor: RTL

Najavljeni koncert u Vintageu ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli 'Live in Studio M & bonus: Kulušić Live'. Izdanje koje će objaviti Croatia Records iznijet će na vidjelo neke do sada neobjavljene snimke legendarne grupe.

Stoga, u četvrtak, 29. rujna svi putevi vode u Savsku 160 gdje će se stajati na kantunu i pričati o ljubavi, Bambini, Luciji, o tome kako ona nema nikoga, da li je kasno za nas i dugom toplom ljetu što uskoro će ostati iza nas.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kuna potražite u Vintage Industrialu, Kavezu (Savska 160) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 110 kuna.