POZOVI ME U NOĆ

Bare i Majke snimaju spot na splitskom koncertu

30.11.2011 u 15:51

Bionic
Reading

U sklopu turneje Teške boje, vinkovački rokeri Majke ove subote nastupaju u maloj dvorani na splitskim Gripama, na koncertu koji će po nekoliko detalja biti jedinstven: svirat će u najvećem prostoru na cijeloj turneji, cijene karata bit će najjeftinije kako bi se iskupili zbog tehničkih problema na prošlom splitskom koncertu, a snimat će se i kadrovi za novi spot

Kako doznajemo od organizatora, niža cijena ulaznica (50 i 70 kuna) bila je izričita želja Gorana Bare i članova benda, koji su zbog problema s razglasom i mikrofonijom prekinuli proljetni nastup u klubu Spaladium Underground. Mala košarkaška dvorana, inače odličan koncertni prostor, vrlo vjerojatno će biti rasprodana već do petka, no izvođači su odbili ponudu prebacivanja u veliku dvoranu.

Splićanin Žare Batinović upravo na Gripama će snimati kadrove za spot za pjesmu 'Pozovi me u noć', drugi po redu s najnovijeg albuma Majki. Batinović je, podsjetimo, autor i kontroverznog spota za pjesmu 'Teške boje', koji je posljednjih mjeseci hit na YouTubeu.

Kao predgrupa Vinkovčanima nastupit će splitski Dječaci, čija su singlovi 'Dalmacijo' i 'Lovrinac' s prvog albuma 'Istina' također odlično primljeni kod publike.

Teške boje