KRALJICA HOUSE GLAZBE

Barbara Tucker oduševila spektakularnim nastupom

09.07.2012 u 14:20

Bionic
Reading

Kraljica house glazbe Barbara Tucker oduševila je spektakularnom glazbom sve prisutne u Green Gold Clubu

Euforičnim nastupom Barbare Tucker u subotu, 7. srpnja u Green Gold Clubu je završen prvi ovogodišnji Summer Fest, koji je okupio respektabilna glazbena imena, Edward Maya, Inna te najavio vruću sezonu u kojoj će taj klub ugostiti niz velikih svjetskih zvijezda.

Barbara je stigla s Ibize gdje je nastupala s Ericom Morillom i Full Forceom te bila oduševljena sa publikom u Zagrebu i cijelim partyjem. Na pozornici su joj se pridružili hrvatski producentski dvojac PlayOne, koji čine Darko Juranović-D`Knock i DJ Fresh Jay s kojima i surađuje, Kosta Radman, Emilio Dalbello, te QBoogie iz New Yorka. Prije nastupa Barbare Tucker nastupila je i mlada hrvatska pjevačica Iva Herceg.

Show Barbare su obilježili brojni singlovi kojima je obilježila svoju karijeru, te je dva puta izvodila 'Let it shine' - singl nastao u radionici PlayOne-a. Najavila je i suradnju PlayOne-a na projektu sa 25 Top House vokala iz New Yorka, pod njezinim okriljem te izvršno producentskom palicom legendarnog David Moralesa.

Osim u iznimnoj atmosferi koncerta gdje je Barbara Tucker pokazala svu raskoš svojih glasovnih mogućnosti, večer u Green Gold Clubu protekla je i u znaku promocije glazbene kompilacije Green gold music, koju producentski i autorski potpisuju D`Knock i DJ Fresh Jay, a kompilacija se može naći u CD shopu i Hit u Radničkoj cesti 52 u Zagrebu te svim boljim prodavaonicama nosača zvuka.