ROMANSA BRATA EX-PREMIJERA

Ana Strizić: Čime me osvojio Krešo Milanović? Svime!

06.04.2016 u 15:51

Bionic
Reading

Voditeljica RTL televizije 29-godišnja Riječanka Ana Strizić već je pet mjeseci u vezi s Krešimirom Milanovićem, bratom bivšeg premijera Zorana Milanovića. Vezu ne skrivaju, a proteklog vikenda zajedno su viđeni u šetnji centrom grada

Ni relativna razlika u godinama, Milanović je od nje stariji 16 godina, ni brojni medijski napisi o nestašnom karakteru i mutnim poslovima 45-godišnjeg Krešimira Milanovića, mlađeg brata predsjednika SDP-a i bivšeg premijera Zorana Milanovića nisu spriječili lijepu voditeljicu RTL-a Anu Strizić da im se dogodi ljubav.

Ana i Krešo, donosi Story, zajedno su pet mjeseci, a upoznali su se u jednom noćnom izlasku zahvaljujući njezinoj prijateljici koja je Milanovića poznavala s glazbenog festivala Ultra u Splitu. Na pitanje čime ju je osvojio i kako je razbila predrasude o njegovu pomalo negativnom imidžu u javnosti, Ana nije željela previše komentirati.

'Čime me osvojio Krešo? Svime! Dalje od toga ne bih bez njega ništa rekla', izjavila je 29-godišnja Riječanka koja iz veze s Mirom Lujićem ima četverogodišnjeg sina Mijata. Krešimir Milanović iza sebe ima brak s Ivanom Milanović od koje se razveo prije nekoliko godina. 


Ana Strizić nova je odabranica Kreše Milanovića