LJUBAV NA KUŠNJI

Ana Sasso i Hrvoje Tomasović u šetnji Cvjetnim trgom

27.12.2015 u 11:49

Bionic
Reading

Uvijek atraktivna Splićanka i bivša Miss Jugoslavije te splitski kirurg na Badnjak su viđeni u šetnji centrom Zagreba. Njihova veza duga je jedanaest godina, jednom su i prekinuli, no ljubavi su prije dvije godine navodno dali drugu šansu

Ana Sasso (52) vrlo rijetko je viđena u javnosti posljednjih godina, još manje u društvu svog partnera, splitskog kirurga Hrvoja Tomasovića (48) koji je trenutno pod istragom USKOK-a zbog sumnji da je uzimao mito od svojih pacijenata u KBC Split.

Par koji je svoju vezu započeo 2005. godine, na Badnjak je viđen u šetnji centrom Zagreba. Ana o svom partneru nikad nije pričala za javnost, a doktor Tomasović o njihovoj je vezi progovorio prije dvije godine za jedan tjednik. Navodno su svoju vezu prekinuli prije šest godina i nastavili živjeti zajedno u Hrvojevom stanu na splitskim Gripama. Vezu su navodno obnovili 2014.

Bivša Miss Jugoslavije iz 1982. i seks simbol 80-ih posljednji intervju dala je 2011. godine, kad je u 48. godini snimila modni editorijal u kupaćim kostimima i priznala da joj estetske operacije nikad nisu bile potrebne da bi bila sigurna u sebe i u četrdesetima.

Hrvoje Tomasović bio je 2013. kao predsjednik Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije i kandidat za gradonačelnika Splita.