PREMIJERA FILMA

Ana Radišić poput Bridget Jones, sama i nasmijana

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 15.09.2016 22:51
  • Objavljeno 15.09.2016 u 19:44
  • +7
  • +4

Brojne poznate Hrvatice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Dombre

Kinohit 'Drugo stanje Bridget Jones' napokon je stigao i u hrvatska kina, a za premijeru se tražila karta više. Većina u publici bile su upravo žene koje se možda najviše mogu poistovjetiti s popularnim likom Bridget Jones

Bridget Jones upravo je navršila 43 godine, prekinula je s Darcyjem i ponovno se našla sama. Stoga se odlučila u potpunosti posvetiti poslu i okružiti se prijateljima. I baš kad se čini da je apsolutno sve sjelo na svoje mjesto, upoznaje novog muškarca i ostaje trudna - no nije sasvim sigurna je li on otac djeteta ili je to Darcy.

Kratak je to sažetak novog nastavka popularne Bridget Jones, nazvan 'Drugo stanje Bridget Jones', koji je napokon stigao i u hrvatska kina. Među prvima su ga u sklopu večeri Cinelady imale priliku pogledati i poznate Hrvatice koje nisu propustile priliku pogledati u kakve je to zgode i nezgode ovoga puta upala simpatična Bridget, a smijeha nije nedostajalo.

Sara Dombre

Sara Dombre

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Dombre


Pjevačica grupe Teška industrija Lea Mijatović

Za odlazak u kino djevojke su se i sredile pa je tako Renata Sopek odlučila odjenuti usku bijelo-ružičastu haljinu, Andrea Andrassy odabrala je kombinezon, Ana Radišić je shvatila da s malom crnom haljinom ne može pogriješiti, a Ivana Delač Đolo na srebrnu plisiranu suknju kombinirala je majicu na kojoj je nacrtan medo.

Jesu li se djevojke poistovjetile s glavnom likom, nije poznato, no neke su, poput Ane Radišić, koja je nedavno prekinula ljubavnu vezu, našle zajedničku crtu - same i sretne.

Sara Dombre

Sara Dombre

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Dombre


Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec s prijateljicom Natašom Brunović

432224,418552,443210,443219

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!