PRVE FOTOGRAFIJE

Ana Karamarko proslavila Majčin dan s malom Katarinom

09.05.2016 u 18:44

Bionic
Reading

Supruga prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka jučer je proslavila Majčin dan: Njezina jedinica Katarina slavila je sedam mjeseci, a mama i kći su lijep i sunčan dan iskoristile za opuštenu šetnju gradom

Malena Katarina Karamarko jučer je, baš na Majčin dan, napunila sedam mjeseci, a u maminom naručju u jutarnjoj šetnji zapazio ju je fotograf modnog portala StyleZagreb. Mala Kate, kako joj tepaju od rođenja, treće je dijete Tomislava Karamarka, a prvo koje je prvi čovjek HDZ-a dobio u braku s lijepom vlasnicom PR agencije Drimia, 41-godišnjom Splićankom Anom Karamarko.

Topao i sunčan dan Ana je iskoristila za šetnju sa svojom jedinicom zagrebačkim ulicama. Malenu Katarinu, koju je prigodno odjenula u haljinicu od trapera, od njezinog rođenja 8. listopada obitelj Karamarko tek je jednom pokazala javnosti. Uvijek besprijekorno dotjerana i s prepoznatljivim crvenim kovrčama, Ana Karamarko plijenila je pozornost slučajnih prolaznika, ali njezina je pažnja sve vrijeme bila usmjerena djevojčici koju je nježno držala u naručju. Velik osmijeh na licu svjedoči o njezinoj sreći, a majčinstvo joj je zasigurno najljepše iskustvo koje joj je stiglo u pravo vrijeme.