NAJAVA VJENČANJA

Ana Jelušić: Njega ću ove godine zvati mužem!

05.01.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Poznata bivša skijašica iskoristila je novogodišnju čestitku na Instagramu kako bi prijateljima otkrila svoju skoru udaju za Švicarca Travisa Blacka s kojim je u vezi već četiri godine

'On je moje sve i ujedno momak kojeg ću u 2016. zvati svojim suprugom', napisala je 28-godišnja bivša skijašica Ana Jelušić ispod fotografije sa svojim zaručnikom Travisom Blackom s novogodišnjeg slavlja. Ana i švicarski marketinški stručnjak u Međunarodnom olimpijskom odboru zajedno su više od četiri godine zbog čega živi na relaciji Rijeka - Lausanne. Ovo ljeto proveli su u Kanadi gdje su bili uzvanici na dva vjenčanja svojih zajedničkih prijatelja. Na pitanje koje su joj tada postavili mnogi 'kad će ona postati gospođa Black', Ana je prvog dana nove godine dala svoj odgovor.

'Travis i ja imamo puno zajedničkih interesa, oboje volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, gotovo odmah smo kliknuli i bez puno objašnjavanja bilo je jasno da super funkcioniramo kao par', rekla je Ana.

My Everything and also the guy I'll call my husband in 2016... ❤️

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on

Wedding season in full swing and we had to clean up accordingly! ???? What an amazing weekend... #mjmegalove

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on