SUZE RADOSNICE

Aleksandru Grdić dečko rasplakao pred kamerama

22.09.2015 u 15:07

Bionic
Reading

Nekadašnja Miss Hrvatske protekla tri tjedna sudjelovala je u popularnom srpskom reality showu 'Parovi', no prije nekoliko dana završila je natjecanje, a netom prije njezinog odlaska iz kuće u emisiju joj se javio dečko Marko, zasad nepoznat javnosti

Kad se u emisiju javio muškarac koji se predstavio kao Marko iz Zagreba, Aleksandra Grdić nije mogla suspregnuti suze.

'Volim te, ljubavi, i jedva čekam da te vidim. Svima pričam o tebi. Toliko te volim i ne mogu više ni minute izdržati bez tebe. Volim te do neba, srce će mi iskočiti', kazala je bivša Miss Hrvatske, a iste večeri, odlukom gledatelja, i napustila je show.

Ona je već dulje vrijeme željela izaći, ponajviše zbog dečka, pa je i gledateljima sugerirala da glasuju za njezin izlazak.

Manekenka je posljednjih godina bila tajnovita kad je u pitanju njezin ljubavni život, a čini se da je veza s Markom ozbiljna s obzirom na to da je Aleksandra kazala kako će zaprositi Marka kad izađe iz showa. 'Ponosan sam na to', kratko je pak on rekao.

U srpnju 2006. Aleksandrin tadašnji dečko, virovitički poduzetnik Zlatko Škvarić pretukao je njezine roditelje, što je manekenki ostavilo duboke rane pa više nikad nije govorila o svom ljubavnom životu koji se u potpunosti promijenio otkako je upoznala sadašnjeg dečka Marka.

Sudeći po sreći na njezinom licu i suzama radosnicama kad mu je čula glas, lako je moguće da manekenka uskoro izrekne 'sudbonosno da'.