'TO BE LOVED'

Album Michaela Bubléa od danas ekskluzivno na Deezeru

11.04.2013 u 18:11

Bionic
Reading

Korisnici u Hrvatsku friško pristiglog glazbenog streaming servisa Deezer od danas mogu besplatno, ekskluzivno i digitalno preslušati svih 14 pjesama s novog albuma Michael Bubléa 'To Be Loved'

Album Michaela Bubléa preuzmite od danas ekskluzivno na Deezer.com/hr. Radijsku premijeru albuma koji u regularnu prodaju dolazi sredinom sljedećeg tjedna možete pratiti i na HR2.

Višestruki dobitnik nagrade Grammy Michael Bublé sredinom travnja 2013. objavit će 'To Be Loved', svoj šesti studijski album. Album je najavljen singlom 'It's A Beautiful Day', a 14 pjesama koliko ih je uvršteno na njega složene su od klasika 'To Love Somebody', 'Have I Told You Lately', 'Something Stupid' u Bublevoj interpretaciji, kao i od četiri originala.


'After All', jedna od originalnih pjesama s albuma, nastala je u suradnji s Bubleovim kolegom, također Kanađaninom, Bryanom Adamsom. Bubleovo božićno izdanje 'Christmas' je 2011. prodano u preko sedam milijuna primjeraka, čime je stao bok uz bok s Adele i slovio za jednog od najprodavanijih izvođača te godine.