JAMES MCAVOY

Afera na setu razlog raspada desetogodišnjeg braka?

17.05.2016 u 10:03

Bionic
Reading

Poznati britanski glumac i njegova supruga Anne-Marie Duff prošlog su tjedna iznenadili javnost svojom službenom objavom rastave nakon deset godina braka. Britanski mediji nagađaju kako je razlog bračnog brodoloma Jamesova afera s 13 godina mlađom kolegicom Alexandrom Shipp s kojom se zbližio na snimanju filma 'X-Man: Apocalypse'

Jedna od najpovučenijih britanskih filmskih zvijezda, 37-godišnji James McAvoy i njegova 45-godišnja supruga glumica Anne-Marie Duff objavili su kako se razvode nakon deset godina braka. Vijest je iznenadila mnoge s obzirom na to da je McAvoy u javnosti uživao titulu sretno oženjenog glumca koji svoj obiteljski život strogo čuva od medija.  McAvoy i Duff u Engleskoj su uživali popularnost poput glumačkog para Jolie i Pitta u SAD-u.

Jedan od uzroka bračnog brodoloma, tvrdi britanski Mirror, 24-godišnja je Alexandra Shipp, glumica s kojom se McAvoy zbližio na setu filma 'X-Man: Apocalypse'. James i Anne-Marie u braku su dobili petogodišnjeg sina Brandona.


Alexandra Shipp

McAvoy je odbio komentirati navode kako je afera sa Shipp uzrok njegova razvoda. Prošlog je petka snimljen na terasi svoje kuće u razgovoru sa suprugom, nekoliko sati prije nego što su objavili da se razvode.


James i Anne-Marie snimljeni prošlog petka, nekoliko sati prije objave razvoda