COURTENEY COX

Zvijezdi 'Prijatelja' za nanošenje make up-a potrebno je svega pet minuta: Evo kako izgleda finalan rezultat

26.02.2021 u 21:04

Bionic
Reading

Da je vrijeme uistinu dragocjeno, 56- godišnja glumica Courteney Cox dala je do znanja svojom najnovijim videom objavljenim na Instagramu, a u kojem je prezentirala svoju vještinu brzog nanošenja make-upa

'Budući da uvijek kasnim na dogovore, s godinama sam naučila kako se dotjerati u pet minuta s deset različitih make up proizvoda', započela je svoj novi video na Instagramu zvijezda sitcoma 'Prijatelji'.

Kako bi ubrzala proces nanošenja make up-a, kombinira dva koraka, a koja se donose na miješanje korektora i pudera brenda KohGenDo. Za njezino nanošenje koristi takozvanu Liquid Touch četku brenda Rare Beauty za koju kaže kako predstavlja ključni sastojak u njezinoj make up ruitini.

  • +2
Courteney Cox Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Mješavinu pudera i korektora s četkom prvenstveno nanosi na crvena područja na licu , kao i na usne. Nakon što ravnomjerno nanese podlogu koristi rumenilo u kremi brenda Stila koje nanosi s manjom četkicom brenda e.l.f. Cosmetics.

'Rumenilo stavljam na obraze no nerijetko i na druga područja na licu u formi highlightera. Rumenilo bih znala staviti na nos ili na bradu', objašnjava u make up tutorialu.

Ultimativni trik za uštedu vremena pri nanošenju make upa za Courteney Cox predstavlja nanošenje eyelinera. Olovku za oči s potpisom Toma Forda nanosi neravnomjerno na liniju trepavica, a zatim se služi tankom olovkom za oči brenda NYX Professional Cosmetics.

Na oči zatim nanosi Beauty Velvet Major Volume maskaru Marca Jacobsa, a njezin finalan korak predstavlja korištenje rižinog papira kojim tapka sjajne dijelove lica.

Make-up video zvijezde 'Prijatelja' oduševio je i njezine slavne kolegice poput zvijezde serije 'Will & Grace', Debre Messing, glumice Octavie Spencer i zvijezdu Netflixove serije 'Queer Eye', Tana Francea.