DROGA, CIPELE I GUMENI BOMBONI

Zvijezde otkrile svoje novogodišnje odluke

01.01.2009 u 15:50

Bionic
Reading

Mnogi od nas si ne mogu priuštiti grešan život, stoga zahvaljujemo zvijezdama koje to čine umjesto nas. I javno. Evo par simaptičnih obećanja da će se promijeniti

Pete Doherty je bio toliko velikodušan da je obećao da više neće plesati po predvorjima smrti bez muda da klikne na zvonce. 'Dosta mi je kretanja ukrug, sada sam čist i ostat ću takav kroz čitavu iduću godinu. Osim cigareta i alkohola', rekao je nedavno i naznačio savršenu putanju za još jedan kružni tok.

Amy Winehouse je također prošla scilu i haribdu droga, alkohola i nebuloznog ponašanja ove godine te je svečano obećala da će preći na zdraviju hranu: 'Uvijek sam voljela jesti junk, ali na kraju mi je samo zlo od toga. Tako da ću probati jesti dosadna govna poput voća i povrća umjesto čipsa i pečene piletine. Evo, čim progovorim o tome, već mi se javlja želja.'

Komičar Peter Kay je skromno najavio da će smanjiti konzumaciju slatkiša, prvenstveno pita. 'Znam da sam zgodan na van, ali iznutra se počinjem osjećati zabrinjavajuće', objasnio je Peter te počeo pričati o salatama. Slična briga mori i glumca Noela Fieldinga koji je zbog prekomjerne konzumacije gumenih bombona Haribo odlučio početi sam raditi svoje slatkiše.

Na planetarno oduševljenje, Paris Hilton je konačno obećala da se više neće pokušavati probiti kao glumica. Ne uzimajući u obzir par amaterskih kratkih filmića koje želi brže bolje izbrisati iz svog CV-ja, Hiltonova je priznala da je bilo ludo iskustvo snimati ih, no sada ima strašno gust raspored te teško da će naći vremena za takve stvari.

Victoria Beckham nam je, naposljetku, skinula kamen sa srca. Naime, više neće ovisnički kupovati cipele. 'Kupila sam ih bezbroj i jedva ih stigem obuti par puta. Mislim da trebam negdje povući crtu i izgubiti nekoliko pari budući da više fizički ne stanu u moj ormar', ispovjedila se Beckhamica dok mi brišemo suzu iz oka.