NOVI USPJEH

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' zablistala u haljini Aleksandre Dojčinović

19.09.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Jedna od najistaknutijih i najpopularnijih dizajnerica u Hrvata, Aleksandra Dojčinović, može se pohvaliti sve uspješnijom inozemnom karijerom, a posljednja u nizu zvijezda koja nije odoljela komadima s potpisom Lei Lou slavna je glumica Kate Walsh, domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Uvod u anatomiju'

Uoči dodjele televizijskih nagrada Emmy, glumica Kate Walsh, koja se proslavila ulogom doktorice Addison Montgomery u seriji ‘Uvod u anatomiju’, pojavila se na glamuroznoj zabavi magazina Variety u presijavajućoj haljini Aleksandre Dojčinović.

Crvenokosa glumica odabrala je model haljine iznad koljena sa srebrnim uzorkom chevron, a kreaciju s domaćim potpisom začinila je parom srebrnih štikli, decentnim nakitom i mokrim izgledom frizure.

  • +5
Kate Walsh u haljini Aleksandre Dojčinović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za kreacije naše uspješne dizajnerice uoči dodjele nagrada Emmy odlučile su se i kanadska voditeljica Keltie Knight te glumica Mary Elizabeth Winstead.

#emmys ⭐️thanks @liza_vassell for styling me + @leilou_by_alex for the pretty dress ⭐️

Objavu dijeli KELTIE 💃 KNIGHT (@keltieknight)

Na zabavi televizijskog kanala Fox uoči dodjele nagrada Emmy, Kanađanka Keltie Knight pojavila se u minijaturnoj bijeloj haljini Aleksandre Dojčinović sa zanimljivim detaljem ušivene ptice, a svečani stajling upotpunila je sjajnim štiklama s detaljem zvjezdica - djelom utjecajne modne blogerice Chiare Ferragni.

Keltie Knight u haljini Aleksandre Dojčinović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudska glumica Mary Elizabeth Winstead, koja se proslavila ulogom u SF filmu ‘10 Cloverfield Lane', opredijelila se za prozirnu bijelu haljinu ispod koje se nazirao crni bodi, a u spomenutoj kreaciji s potpisom Lei Lou pojavila se na zabavi magazina Vanity Fair održanoj u povodu dodjele nagrada Emmy.

@vanityfair @mewins #loveit @pennylovellstylist #LEILOUGIRLS

Objavu dijeli aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex)

Odjeća s potpisom Aleksandre Dojčinović čest je izbor mnogih slavnih Hrvatica, a odnedavno i ne samo njih

Za kreacijama hrvatske dizajnerice poludjele su mnoge holivudske zvijezde, pa smo tako u posljednjih nekoliko mjeseci mogli vidjeti neke od haljina brenda Lei Lou na svjetskim crvenim tepisima.

  • +19
Lei Lou na holivudskim crvenim tepisima Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Raskošne kreacije nosile su tako Lyndie Greenwood, mlada glumica Zoey Deutsch, britanska pjevačica Mel B, američka pjevačica i spisateljica Jhené Aiko, Mayte Garcia - bivša supruga jednog od najutjecajnijih glazbenika, Princea, Leighton Meester, koju pamtimo po ulozi bogatašice Blair Waldorf, glumica Jacqui-Lee Pryce i mnoge druge.

  • +4
Logan Browning u haljini Aleksandre Dojčinović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia