MARISKA HARGITAY

Zvijezda serije 'Zakon i red' u boji koju tek rijetki biraju za večernje izlaske

30.03.2023 u 23:33

  • +4

Mariska Hargitay

Izvor: Profimedia / Autor: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i kći legendarne Jayne Mansfield, Mariska Hargitay pojavila se na premijeri dokumentarca svoje kolegice Brooke Shields, 'Pretty Baby: Brooke Shields', i svojim je stajlingom sve očarala

Hrvatski gledatelji upamtili su je po ulozi u hit seriji 'Zakon i red', gdje je ponajviše bila u odijelima, u kakvima zamišljamo kriminalističke inspektorice, no Mariska Hargitay u slobodno vrijeme voli se poigrati s modom.

Iako ju ne viđamo često na društenim događanjima, iskoristila je priliku i došla podržati svoju kolegicu Brooke Shields, koja je u New Yorku organizirala premijeru svog dokumentarca 'Pretty Baby: Brooke Shields'.

Za večernji izlazak, u kojem joj je društvu, kao i uvijek, pravio njezin suprug Peter Hermann, Mariska je odabrala pastelnu boju, u kojoj nije mogla proći nezamijećeno.

Izgledala je uistinu chic u elegantnom, pastelnožutom džemperu kojeg je ugurala u široke hlače iste boje, koje su imale podstavu od svjetlucavih šljokica.

Iako žuta uistinu izgleda efektno, tek je se rijetki odlučuju odjenuti, no Mariska nije pogriješila zbog svog odabira. U rukama je držala malu crnu torbicu, koja je bila pravi kontrast ovoj kombinaciji.