O SVOJOJ MAJCI JAYNE MANSFIELD:

Mariska Hargitay: 'Svi su je gledali kao seks simbol, a rijetki su znali da ima IQ 160'

29.03.2018 u 14:44

Bionic
Reading

Iako je preminula još 1967., sa samo 34 godine, uspomenu na slavnu Jayne Mansfield i dalje mnogi održavaju živom, osobito njezina kći, Mariska Hargitay, koja je u mnogome nalik majci. Iako nije, poput nje, postala seks simbol, izgledom neodoljivo nalikuje na nju, a Jayne je svojoj kćeri prenijela i ljubav prema glumi

Davno prije negoli je postojala Pamela Anderson, Hollywood je imao svoju zvijezdu. Ime joj je bilo Jayne Mansfield, a bila je poznata po plavoj kosi i bujnom poprsju koje je uvijek stavljala u prvi plan.

#March #1961 #JayneMansfield #ModernMan #vintagemagazine #magazinecover #1960s

A post shared by Vintagerotica_Inspiration (@vintagerotica_inspiration) on

Jedna od njezino petero djece, glumica Mariska Hargitay, poznata po ulozi detektivke Olivije Benson u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve', imala je tek tri godine kada je njezina majka, u 35. godini života preminula od posljedica stravične automobilske nesreće. Bilo je to 1967. godine, a iako su mnoge stvari izbljedjele, Mariska se i danas nekih jasno sjeća.

#jaynemansfield #jaynemansfield💎

A post shared by Tris Sia (@tris_sia) on

'Jednostavno sam se naučila živjeti s gubitkom. Kroz svoj život trudila sam se više ne suočavati s boli, gubitkom i tužnim osjećajima. Ne kažem da je lako, a osobito lako nije bilo za mene, no život nije uvijek crn', priznala je Mariska Hargitay.

'Moja majka je bila divna, prelijepa, glamurozna i seks simbol, no rijetki su oni koji su znali da je svirala violinu, imala IQ 160, petero djece i obožavala pse. Bila je toliko ispred svog vremena. Bila je inspiracija, imala je nevjerojatnu želju za životom, i mislim da sam to naslijedila od nje. Jednom mi je netko rekao, prisjećajući se moje majke: 'Sve što trebaš napraviti je pogledati se u ogledalo, i ona je tu.' Ona je još uvijek tu uz mene.'

  • +11
Jayne Mansfield Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia