JOANNA I CLEA

Žudite za urednim domom? Ove dvije kreativke uspjet će riješiti sve vaše probleme

12.09.2020 u 15:21

Bionic
Reading

Zbogom Marie Kondo! Joanna Teplin i Clea Shearer, dvije su kreativke koje stoje iza novog hita na Netflixu, emisije o uređenju doma koja će, ni ne sumnjamo, napraviti pravu revoluciju

Čini vam se da stalno živite u kaosu, a kad morate pronaći nešto u ormarima, oblijeva vas hladan znoj? Ako žudite za uvođenjem reda u svojem domu, Clea Shearer i Joanna Teplin, poduzetnički dvojac iz Nashvillea koji stoji iza projekta 'The Home Edit', zasigurno imaju rješenje i za vas.

Nakon što je simpatična Japanka Marie Kondo 2011. godine objavila svoju prvu knjigu, 'The Life-Changing Magic of Tidying Up', te je svojom emisijom 'Tidying Up' na Netflixu opčinila svijet, svi su poželjeli uvesti reda u svoje domove. Na krilima tog uspjeha, Netflix je dao priliku dvjema Amerikankama koje možemo gledati u emisiji 'The Home Edit: Now it's going to be cleaned up' u kojoj će Joanna i Clea pomoći uvesti reda u domove holivudskih zvijezda.

Show koji je krenuo 9. rujna za koji ne sumnjamo da će biti veliki hit, naslovljen 'The Home Edit', prema njihovom bestseleru, prati kreativni dvojac u misiji dramatične transformacije života njihovih klijenata.

Ali i publika također može puno naučiti primijeniti neke trikove i u svoja četiri zida. Najvažnije načelo ovih dama je tzv. 'dugin sistem' u kojem se sve, kao što mu ime kaže, razvrstava po bojama, bilo to odjeća ili hrana u hladnjaku.

Lako se može oponašati ovaj princip čak i bez prethodnog znanja o uređenju te stvoriti gradijent boja u ormarima, ladicama itd. Vaš dom će potpuno drukčije izgledati, a vi ćete uspjeti sve brzo i lako pronaći.

U svakoj epizodi gledat ćemo kako dvije domišljate Amerikanke uvode reda u domove slavnih i poznatih poput Reese Witherspoon, Khloe Kardashian ili Eve Longorije.

Inače, Clea i Joanna neće samo pomoći Reese reorganizati njezin dom, zvijezda 'Malih laži' je i producentica showa koji će imati osam epizoda.