SPALADIUM ARENA

Zoran Mišić nastupa prije Guns N'Roses u Splitu

02.07.2012 u 12:20

Bionic
Reading

Na ljetnom koncertnom spektaklu koji je zakazan 17. srpnja u splitskoj Spaladium Areni, a na kojemu će hrvatska publika imati priliku drugi put uživati u hitovima legendarnih Guns N' Roses, kao predgrupa će nastupiti Zoran Mišić sa svojim bendom

Ovo je još jedno u nizu priznanja mladom Slavoncu koji je uz službeno odabranu predgrupu, dobio poziv organizatora da sa svojim bendom nastupi ispred Gunsa. Na velikoj pozornici izvest će pjesme sa svoga prvijenca 'Strah od nepoznatog', uključujući i hit-singlove 'Gdje si sad', 'Izgubljeni raj', 'Park', 'Vodi me' i dr.

Prije Zokija na pozornicu će stati mladi sinjski bend Maršal koji su prošli sito i rešeto natjecanja za predgrupu, a komisija u sastavu Luky, Zele Maretić i Miki Nopling ih je zajedno sa šibenskim L'kokom proglasila najboljim između 48 bendova prijavljenih na natjecanje. Menadžment Gunsa odlučio se za mlade Sinjane.

Cijene ulaznica koje su već u prodaji su sljedeće: parter 290 kuna, tribine 320 kuna, Golden Circle 350 kuna i VIP 350 kuna, a mogu se kupiti na www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Inače, prije nastupa u Splitu, dva dana prije Gunsi će svirati i na novosadskom festivalu Exit

U travnju ove godine Guns N' Roses primljeni su u Dvoranu slavnih rocka u Clevelandu zbog čega su se ponovno i okupili.

Raspored koncerta je sljedeći:

u 19 sati se otvaraju vrata Spaladium Arene


u 20 nastup Maršala

u 20,30 izmjena bendova

u 20,45 nastup Zorana Mišića

u 21,30 pripremanje pozornice

u 22 Guns N' Roses