zdravlje na prvom mjestu

ZOONO – nanotehnologija u zaštiti od mikroba

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U vremenu kada vijestima ne dominira politika, gospodarstvo ili sport već svjetske farmaceutske kompanije u utrci za cjepivom, kada smo, nažalost, izloženi lošim vijestima i zdravstvenim kapacitetima na rubu pucanja, logično je da ljudi gube volju i prepuštaju se letargiji

Nemojte biti jedni od njih. Iako protiv aktualne pandemije ne postoji sto posto učinkovit lijek, a još niti cjepivo, postoji način da zaštitite svoje zdravlje.

Taj način zove se Zoono - inovativno rješenje koje stvara nanotehnološki antimikrobni štit protiv patogena koji bi mogli nauditi vama ili vašim bližnjima. Zoono vas štiti od različitih vrsta patogena, jer se radi o antimikrobnoj zaštiti koja otklanja stalnu opasnost rekontaminacije. Zoono omogućuje da vaša koža tek jednim nanošenjem bude zaštićena do čak 24 sata, a površine u vašoj okolini i do 30 dana. Od početka pandemije, mnogi su pojedinci, ali i tvrtke koje žele zaštititi klijente i zaposlenike, već kupile ili pokazale interes za Zoonom.

Jesu li svi dezinficijensi isti?

Neugodni mirisi alkohola ili drugih kemikalija koje ovih dana stalno osjetite u zraku ušli su vam u naviku, što samo po sebi nije dobra vijest. No, još gora je činjenica da najčešće korišteni dezinficijensi ne znače i dugotrajnu zaštitu. Uobičajeno korišteni dezinficijensi štite vas kratko te ubrzo nakon njihovog nanošenja antimikrobno djelovanje potpuno prestaje. Uz primjenu Zoono sredstava, zaštita je znatno dugotrajnija. Dovoljno je da svakoga jutra zaštitite ruke i bit ćete zaštićeni čitavog dana, što je potvrdilo na stotine nezavisnih testiranja širom svijeta.

Tradicionalni dezinficijensi zbog sadržaja alkohola uz to i isušuju kožu koja zbog toga lakše puca, gubi se njezina uloga fiziološke barijere te je veća mogućnost infekcije, što je posebno velik problem zimi kada je koža isušena zbog hladnoće. Zbog svog jedinstvenog sastava, Zoono ne uzrokuje iritaciju i isušivanje pa probleme neće uzrokovati ni na najosjetljivijoj koži, što je još jedna velika prednost.

Zoono koristi pročišćenu, deioniziranu vodu, a djelatna tvar je kvaterna amonijeva sol, uobičajeni antimikrobni agens kakav se nalazi čak i u vašoj pasti za zube, proizvodima za kontaktne leće ili sapunima. Zahvaljujući nanotehnološkoj barijeri koja izgleda poput sićušnih iglica, Zoono fizički ubija mikroorganizme pa ne uzrokuje privikavanje patogena na proizvod, što je čest slučaj uz dezinficijense koji se mahom koriste. Zoono zato ne pogoduje stvaranju superbakterija na koje, ako se pojave, u budućnosti nećemo moći djelovati niti antibioticima niti dezinficijensima. Zato odaberite Zoono.

Zoono formula je sigurna pa je možete koristiti i na dječjoj koži ili vašim kućnim ljubimcima. Nanotehnologija u Zoonu omogućava njegovu maksimalnu djelotvornost u borbi protiv mikroba, uz visoku sigurnost pa, za razliku od tradicionalnih dezinficijensa koji su lako hlapivi, zapaljivi, eksplozivni, nagrizaju kožu i sl., na Zoono proizvodima nije istaknut niti jedan znak (piktogram) opasnosti. Zoono je, uz to, i dermatološki testiran te ne dovodi ni do kakvih iritacija.

Zoono je dostupan u ljekarnama

Svoj Zoono potražite u ljekarnama i ljekarničkim webshopovima, zaštitite sebe i svoje bližnje, svoj dom i poslovni prostor, učinite sigurnim svakodnevno putovanje u školu i na posao. Zoono je pogodan za primjenu u svim interijerima, od posebno ugroženih domova umirovljenika, pa do vrtića, u industriji, trgovini, ugostiteljstvu, turističkim objektima i naravno, u vašem domu. Za veća pakiranja, ako imate tvrtku ili pravni subjekt, možete se obratiti direktno Zoono Pharmu, a sve ostale informacije saznajte na adresi www.zoono.hr.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!